Autorul amenințărilor cu rachete în București a fost găsit

Mașină de poliție
Mașină de poliție

Bărbatul care a făcut mai multe amenințări că două locații din București vor fi lovite de rachete, a fost găsit de polițiști. 

Polițiștii l-au depistat pe bărbatul care, pe data de 1 martie, ar fi transmis înregistrări audio la două locații din București, cu mesajul că, asupra acestora, va fi executat un atac cu rachetă, iar persoanele prezente în acele spații au la dispoziție 21 de minute pentru a evacua zona.

Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, din județul Alba. În momentul de față, polițiștii și procurorii desfășoară o percheziție la domiciliul acestuia.

Atac cu rachetă. 21 de minute pentru a evacua zona

Practic, în data de 1 martie, la interval de 4 minute, Poliția Capitalei a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că, la două locații din București, a fost primit câte un apel telefonic, context în care s-a transmis, prin intermediul unei înregistrări audio, faptul că va fi executat un atac cu rachetă asupra sediilor respective, iar persoanele prezente în acele spații au la dispoziție 21 de minute pentru a evacua zona.

Față de bărbatul de 47 de ani s-a început urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 535/2004, actualizată, privind prevenirea și combaterea terorismului.

Vezi și: Probleme cu laptele și cornul. Au fost demarate controale

Paște 2019. Maraton de încondeiat ouă la Sfântu Gheorghe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel