Mall DESCHIS în pandemie, orașul la un PAS de scenariul ROȘU. Poliția, gata să intervină

Un nou mall se deschide de mâine, 21 octombrie, în municipiul Brașov. Autoritățile locale trag un semnal de alarmă și spun că un asemenea moment poate fi un punct de infectare cu noul coronavirus.

Prefectul Mihai Cătălin Văsii a făcut apel către brașoveni: „Vă rog să nu transformați ziua de deschidere a noului mall în punctul de debut al unor noi îmbolnăviri”.

Prefectul Brașovului a mai declarat că brașovenii pot vizita oricând noul complex comercial și nu este necesară vizita chiar în ziua deschiderii. 

Până la ora publicării acestui material, reprezentanții noului centru comercial nu au anunțat ce măsuri de protecție au luat și nici nu au transmis un mesaj către populație pentru a evita înghesuiala. 

Poliția, gata să intervină 

”Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov, Biroul Rutier, vor asigura fluența traficului rutier în zonă. Totodată, au fost constituite echipe de polițiști care vor verifica respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă, atât în interiorul, cât și în exteriorul complexului comercial. Vor acționa polițiști echipați în  uniforma de serviciu, dar și în ținută civilă, alături de polițiști locali și jandarmi”, a declarat comisar de poliție Alina-Maria Ivan, în exclusivitate pentru DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel