Autocar plin cu persoane, răsturnat pe DN1

Un autocar plin cu persoane s-a răsturnat în această seară pe Drumul Național 1, în apropiere de Codlea. Mai multe echipaje de ambulanță au fost trimise la fața locului. 

Un autocar cu persoane s-a răsturnat la ieșire din localitatea Codlea, spre Sibiu, pe Drumul Național 1, susțin reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Brașov. La fața locului au fost trimise imediat mai multe echipaje medicale. În zona producerii accidentului se circulă în condiții de iarnă iar vântul suflă cu putere.

”Două amnbulanțe SMURD, o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță, o autospecială de pompieri cu apă și spumă, dar și o autospecială de la Serviciul Voluntar Codlea, au fost trimise la locul accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja. 

Opt victime

Din primele informații se pare că în autocar se aflau 25 de persoane. În urma accidentului au rezultat opt victime, trei dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul Județean Brașov. Acestea au suferit traumatisme minore la nivelul membrelor inferioare și superioare.

Un microbuz al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov a fost trimis la locul accidentului pentru a prelua pasagerii din autocarul răsturnat. 

Conform sursei citate, în urma accidentului au existat scurgeri de carburant, dar nu a existat pericolul unei explozii, situația fiind sub control. De asemenea, alte două ambulanțe au mai fost trimise suplimentar la fața locului.

Poliția Rutieră a deschis o anchetă în acest caz. 

Vezi și: 

Panică. Un bucureștean a semănat teroare în cartierul Tineretului

Daea: Nu am nimic cu cormoranii. Am cu hrana românilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel