ACCIDENT GRAV. Cel puțin 33 de persoane au murit

Zeci de pelerini și-au pierdut viața în urma unui accident, după ce autocarul în care se aflau a plonjat în apă de la 20 de metri.

Cel puțin 33 de persoane și-au pierdut viața după ce un autocar cu pelerini a căzut de pe un pod în India. Potrivit intoday.in, șoferul a pierdut  controlul volanului în timpul unei depăşiri. Din nefericire, cel puţin 33 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi peste 15 au fost duşi la spital, după ce au fost scoşi la timp din apele râului Banas. Autobuzul se deplasa către templul hindus Ramdevji din Malarna Chour în momentul producerii accidentului

Printre deceați se numără patru copii, şapte femei şi 22 de bărbaţi. Martorii au sărit în apele râului aflat în vestul Indiei ca să salveze cât mai mulţi oameni. Cel puţin 15 au supravieţuit accidentului grav şi au fost duşi de urgenţă la spital, unde medicii le-au tratat rănile grave, informează intoday.in.

Premierul indian Narendra Modi a transmis un mesaj, la scurt timp după producerea tragediei în care a prezentat condoleanţe familiilor îndoliate. De asemenea, a spus că Guvernul său va acorda asistenţă tuturor celor afectaţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel