Auto: Formula 2. Juan Manuel Correa a transmis condoleanţe familiei lui Anthoine Hubert

Pilotul american de Formula 2 Juan Manuel Correa, implicat în accidentul fatal al francezului Anthoine Hubert, în luna august, şi-a prezentat 'condoleanţele sale cele mai sincere' familiei defunctului, marţi seara, pe contul său de Instagram, informează AFP.

'Cele cinci săptămâni de după accident au fost foarte dificile. Eu vreau, evident, să prezint public condoleanţele mele cele mai sincere familiei lui Anthoine Hubert', a afirmat Correa într-o înregistrare video de pe patul său de spital. 'Drumul refacerii mele va fi încă unul lung', a mai adăugat Correa, care s-a aflat în comă într-un spital din Londra până pe 21 septembrie, fiind operat pentru fracturile de la picioare şi leziunea de la coloana vertebrală.

Pilotul francez Anthoine Hubert, în vârstă de 22 de ani, şi-a pierdut viaţa pe 31 august pe circuitul Spa-Francorchamps din Belgia, într-un accident produs în timpul cursei de Formula 2 disputată în marja Grand Prix-ului de Formula 1, îndoliind sportul cu motor din Franţa, la patru ani de la decesul lui Jules Bianchi. Implicat în debutul cursei într-un carambol produs la mare viteză cu americanul Juan Manuel Correa, francezul Giulano Alesi şi japonezul Marino Sato, Hubert a decedat în urma rănilor suferite, în timp ce Correa a fost transportat la spital cu ambele picioare fracturate, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel