Australian Open. Simona Halep: Piciorul drept e chiar mai rău. Am împins mult în el

În finala de la Australian Open, Simona Halep va avea de înfruntat și problemele de la gleznă.

"În clipa aia, (n.r. când Kerber a ratat două mingi de meci) nici nu mai puteam să gândesc. Deci, nu mă gândeam nici la glezne. Dar, de fapt, acum piciorul cel drept e chiar mai rău, pentru că am împins mult în el. E greu, dar ca să fiu sinceră vă spun că nu mă gândesc la asta. Vreau doar să dau tot ce pot din nou sâmbătă, iar apoi voi avea o vacanță frumoasă", a spus Simona Halep, joi, în cadrul conferinței de presă.

Refuză să piardă!

"Simona refuză să piardă! Este gata să moară pe teren, numai să câştige. Este genetic! Simona este dintotdeauna, o mare, mare luptătoare. În momentul de faţă, după ce a devenit numărul 1 mondial, a trecut la o altă dimensiune, din punct de vedere tehnic şi psihologic. Deci, joacă în acest turneu, în calitate de numărul 1 mondial şi bineînţeles că vrea să ţină acest loc", a spus Virgina Ruzici.

[citeste si]

Meci de infarct

Simona Halep a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei şi s-a impus dramatic după două ore şi 20 de minute, salvând şi două mingi de meci.

Pentru Halep (26 ani) este a treia finală de Mare Şlem a carierei, după cele două pierdute la Roland Garros, în 2014 şi 2017. Halep nu trecuse până anul acesta de sferturi la Melbourne, iar la ediţiile din 2016 şi 2017 a pierdut în primul tur. Românca mai are în palmares semifinale la Wimbledon (2014) şi US Open (2015).

În finală la Melbourne, Halep o va înfrunta pe daneza Caroline Wozniacki, numărul doi mondial, care a trecut joi de belgianca Elise Mertens, cu 6-3, 7-6 (7/2). Câştigătoarea va ocupa luni locul 1 în clasamentul WTA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel