Australian Open. Simona Halep: Asta mi-a zis antrenorul meu. Dacă vă puteţi imagina

Simona Halep este în finala de la Australian Open, după un meci de infarct.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în premieră în finala turneului Australian Open, joi, la Melbourne, după ce a învins-o în penultimul act pe germanca Angelique Kerber, cu 6-3, 4-6, 9-7.  

"Am reuşit 8 aşi (n.r. au fost șase), dacă vă puteţi imagina. Asta mi-a zis antrenorul meu. Am servit bine, lucru care mi-a adus victoria", a spus Halep, potrivit digisport.ro, după victoria contra lui Kerber.

Fostul tenismen Ilie Năstase declarase joi că Simona Halep a reuşit meciul carierei cu Angelique Kerber. "A fost o partidă foarte bună, cred că a făcut meciul carierei ei. După cum a început meciul nu ne gândeam la un maraton. Simona la 5-0 nu a mai fost atât de agresivă, i-a dat şansa lui Kerber să revină, dar meciul putea fi terminat în două seturi. E bine că s-a terminat aşa, ţi-a trecut glonţul pe la ureche, dar e bine că nu a intrat. Fiecare meci e diferit, nu poţi să faci mari planuri înaintea unei finale de grand slam. Mai ales când ieşi învingător dintr-un meci ca ăsta, ai moralul mare", spusese Ilie Năstase la Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel