Australian Open - Serena Williams, eliminată de jucătoarea pe care o demolase la US Open

Margaret Court, jucătoarea de tenis cu cele mai multe titluri din istorie, o atacă dur pe Serena: „Să joci tenis acum e mult mai ușor“
Margaret Court, jucătoarea de tenis cu cele mai multe titluri din istorie, o atacă dur pe Serena: „Să joci tenis acum e mult mai ușor“

Wang Qiang, 28 ani, a reușit să îşi ia revanşa în faţa Serenei Williams, după ce americanca o spulberase la US Open 2019, în sferturile de finală, cu un 6-1, 6-0, în doar 44 de minute.

Vineri, cu o zi înainte de startul noului an chinezesc, Wang a reuşit o surpriză colosală pe Rod Laver Arena, teren pe care, până acum, niciun favorit nu pierduse în 2020: 6-4, 6-7(2), 7-5 în faţa Serenei.

Wang Qiang a greşit puţin de-a lungul meciului, iar Serena Williams a arătat o inconstanță care a trimis-o în optimi pe jucătoarea din Tianjin. Meciul dintre Wang Qiang și Serena Williams a durat două ore şi 41 de minute.

Americanca ratează accederea în optimi la Australian Open pentru prima dată din 2006 încoace (de două ori nu a fost prezentă la startul întrecerii).

VIDEO Australian Open 2020, Wang Qiang și Serena Williams

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel