Australian Open. Naomi Osaka a câștigat finala. O detronează pe Simona Halep

Tenis
Tenis

Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului 2019, a fost câștigat de numărul 4 WTA. 

Australian Open. Jucătoarea niponă de tenis Naomi Osaka, favorita numărul 4 şi locul 4 WTA, a câştigat finala feminină de la Australian Open.

Australian Open. Ea a învins-o, învingând-o în trei seturi, 7-6 (7/2), 5-7, 6-4, pe cehoaica Petra Kvitova, a opta favorită, ocupanta locului 6 mondial.

Australian Open. Naomi Osaka s-a impus după două ore şi 27 minute de joc, ea reuşind 9 aşi pe parcursul meciului, faţă de 4 ai jucătoarei din Cehia, dar făcând 33 de greşeli neforţate faţă de 39 făcute de Kvitova.

Australian Open. La 21 de ani, Osaka va prelua luni şi şefia clasamentului internaţional, detronând-o pe românca Simona Halep, ea fiind prima jucătoare dintr-o ţară de pe continentul asiatic care devine lider al ierarhiei mondiale.

Australian Open. Osaka a devenit în septembrie, la US Open, prima japoneză care a câştigat un turneu de Mare Şlem, după o finală cu americanca Serena Williams, cu excepţia acesteia, fiind a treia jucătoare în ultimii 15 ani, după belgiencele Kim Clijsters şi Justine Henin, care se impune în două turnee majore consecutive.

Australian Open. Kvitova, dublă câştigătoare la Wimbledon (2011 şi 2014), pierde pentru prima oară o finală de Mare Şlem în care a evoluat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel