Australian Open. Halep, victorie cu Bouchard. Presa internațională, la picioarele Simonei

Simona Halep i-a predat o lecţie de tenis canadiencei Eugenie Bouchard, joi, în turul secund la Australian Open, iar publicaţiile internaţionale au elogiat jocul liderului mondial.

Ce scrie AFP

Halep i-a lăsat doar patru game-uri lui Bouchard, scor 6-2, 6-2, deşi a jucat cu dureri la gleznă, iar performanţa Simonei a generat comentarii frumoase în presa străină, scrie Prosport. AFP, cea mai veche agenţie de ştiri din lume, a titrat: "Agresiva Halep o zdrobeşte pe Bouchard şi îşi păstrează visul de a câştiga primul Mare Şlem al carierei!". În textul articolului, autorul o laudă pe Simona pentru determinarea ei: "Bouchard, finalistă la Wimbledon 2014, s-a chinuit teribil în faţa agresivei Halep, care nu i-a lăsat nicio şansă canadiencei, învingând-o uşor, după doar o oră şi 5 minute".

Reacția Reuters

Reuters scrie că "Halep şi-a înlăturat frica legată de accidentare şi s-a dezlănţuit pe teren"

De asemenea, Reuters a remarcat faptul că Simona a defilat pe arena "Margaret Court", în ciuda accidentării suferite în primul tur: "Halep şi-a înlăturat frica legată de accidentare, s-a dezlănţuit pe teren şi s-a calificat în turul 2 după ce a demolat-o pe Bouchard. Ea şi-a sucit glenza în timpul meciului cu Aiava din runda inaugurală, dar a demonstrat că este o profesionistă! Simona s-a întors pe teren de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat şi i-a luat serviciul lui 'Genie' de nu mai puţin de 7 ori", au fost cuvintele onorante despre Simona Halep.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel