Australian Open 2018 - Finala masculină de dublu

Tenis: Australian Open - Finala masculină de dublu se va juca între perechile Cabal/Farah şi Marach/Pavic.

Finala probei masculine de dublu a turneului de tenis Australian Open, primul Grand Slam al anului, se va disputa între columbienii Juan Sebastian Cabal/Robert Farah şi perechea austriaco-croată Oliver Marach/Mate Pavic, relatează EFE.

În semifinalele de joi, Cabal şi Farah, favoriţii numărul 11, au eliminat perechea americană Mike şi Bob Bryan, capi de serie 6, de 6 ori campioni la Melbourne, cu 7-6 (1), 7-5 după o oră şi 29 minute de joc. Marach şi Pavic, capi de serie 7, au eliminat perechea germano-japoneză Jan-Lennard Struff/Ben McLachlan cu 4-6, 7-5, 7-6 (4). Cei doi au ajuns în finală şi la Wimbledon, anul trecut.

Marach şi Pavic au ajuns la o serie de 13 victorii în acest an, în care au câştigat titluri la Doha şi Auckland. Cabal şi Farah sunt la prima finală de Grand Slam, după ce au disputat o semifinală la Roland Garros (2017).

Cabal are totuşi un titlu la Australian Open, în proba de dublu mixt, alături de americanca Abigail Spears în 2017. În schimb, Farah a fost finalist la Wimbledon 2016 şi Roland Garros 2017 la dublu mixt alături de germanca Anna-Lena Groenefeld.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel