Australian Open. Andy Murray, eliminat din primul tur

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray, care dispută ultimul său Open al Australiei după ce şi-a anunţat, vinerea trecută, finalul iminent al carierei, din cauza unei probleme la şoldul drept, a fost eliminat din primul tur al competiţiei de Mare Şlem.

Andy Murray a fost eliminat din primul tur al competiţiei de Mare Şlem, în cinci seturi, 6-4, 6-4, 6-7 (5/7), 6-7 (4/7), 6-2, de spaniolul Roberto Bautista Agut (23 ATP), luni la Melbourne. Ibericul a condus cu 2-0 la seturi, dar Murray a reuşit o revenire spectaculoasă şi a trimis meciul în decisiv, după două seturi adjudecate în tiebreak.

În setul al cincilea, britanicul a cedat şi Bautista s-a impus cu 6-2. Acesta ar putea fi ultimul meci din cariera fostului lider al ierarhiei mondiale, ajuns pe locul 200.

Scoţianul în vârstă de 31 de ani, a anunţat recent în cadrul unei conferinţe de presă că îşi va încheia cariera în anul în curs din cauza unor dureri persistente la un şold, dar a afirmat că speră să poate ajunge până la turneul de la Wimbledon. 'Este locul unde mi-aş dori să-mi închei cariera, dar nu sunt sigur că voi fi capabil', a declarat el în cursul conferinţei de presă de săptămâna trecută.  

VEZI ȘI: 

Halep, la Australian Open. Tragerea la sorți, programul și cine transmite meciurile

Simona Halep, decizie de neînțeles pentru site-ul Roland Garros

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel