Australian Open 2018: Maria Şarapova, revenire spectaculoasă

sarapova
sarapova

Maria Şarapova şi-a făcut o revenire victorioasă la Openul Australiei, unde a fost depistată pozitiv în urmă cu doi ani.

Şarapova a învins-o în două seturi, 6-1, 6-4, pe germanca Tatjana Maria, într-o partidă din primul tur al competiţiei, disputată marţi la Melbourne. Rusoaica, în al cărei palmares figurează cinci titluri de Mare Şlem, a fost suspendată doi ani (sancţiune redusă ulterior la 15 luni), pentru că a utilizat meldonium, o substanţă inclusă pe lista produselor interzise cu doar câteva săptămâni înaintea testului antidoping la care a fost supusă.

În turul următor, Maria Şarapova (30 ani), campioană la Australian Open în urmă cu un deceniu, o va avea ca adversară în turul următor pe pe letona Anastasija Sevastova, învingătoare în trei seturi, 3-6, 6-3, 6-2, în faţa americancei Varvara Lepchenko.

Germanca Angelique Kerber, fostă numărul unu mondial şi câştigătoarea trofeului la Melbourne în 2016, a acces la rândul ei în turul secund după o victorie convingătoare în două seturi, 6-0, 6-4, înregistrată în faţa compatrioatei sale Anna-Lena Friedsam.

Kerber o va înfrunta joi, în ziua în care va împlini 30 de ani, pe croata Donna Vekic, care a dispus cu 7-5, 6-3 de japoneza Nao Hibino.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel