Australia - koala salvat din incendiu. Imaginile DRAMATICE care au făcut înconjurul planetei

Fotografie cu rol ilustrativ
Fotografie cu rol ilustrativ

Imaginile postate pe rețelele de socializare cu momentul în care o femeie salvează un urs koala de la o moarte dramatică a făcut înconjurul planetei. Internauții au reacționat cu zeci de mii de comentarii.


Mai multe clipuri au fost postate pe rețelele de socializare cu momentul în care Lewis, ursulețul koala, a fost salvat dintr-un incendiu devastator izbucnit într-o pădure din Australia.  Imaginile cu momentul dramatic au stârnit reacții cu zeci de mii de comentarii ale internauților.

'A fost atât de dureros de urmărit, sărmanul pui de koala. Mulțumesc acestei doamne amabile care l-a salvat!' a precizat un internaut.

'Sunetul pe care l-a făcut puiul de koala când a fost salvat...mi-a rupt sufletul. Sper să se însănătoșească rapid' a adăugat alt utilizator.

'Este un mare act de umanitate ce a făcut această femeie. Și-a riscat propria viață pentru a-l salva.'  sunt câteva dintre miile de comentarii de pe rețelele de socialiare.

Femeia care i-a salvat viața lui Lewis, ursulețul koala prins într-un incendiu devastator din Australia, l-a vizitat pe acesta, la Spitalul pentru urși koala din Portul Macquarie, potrivit CNN. "A fost îngrozitor să-l văd în flăcări. Arăta atât de lipsit de apărare. Știam că trebuie să pun ceva în jurul lui în timp ce alergam spre copac, așa că mi-am scos cămașa și l-am acoperit. Am încercat doar să-l scot din foc. Era atât de fierbinte și atât de înspăimântat." a spus femeia.

Sue Ashton, preşedinte al Spitalului pentru Koala din Port Macquarie și-a exprimat îngrijorarea că incendiul care durează de mai bine de 2 săptămâni a provocat moartea a sute de marsupiale care trăiesc în această zonă de reproducere. "Când koala sunt prinşi în mijlocul flăcărilor, ei urcă în vârful unui copac şi se încolăcesc. Dacă focul trece repede şi doar le arde uşor blana, ei sunt în siguranţă, iar blana le va creşte înapoi", a explicat ea precizând însă că în cazul în care focul persistă koala nu au nicio şansă. 

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel