Repatriere aur. Coita: Ținta lui Dragnea

Alex Coita
Alex Coita

Într-o intervenție la postul de televiziune România TV, analistul politic Alex Coita a vorbit despre tensiunile apărute recent cu privire la aurul românesc aflat la Londra. 

”E o poveste care, spre deosebire de multe alte subiecte destul de toxice din țara asta, măcar are o natură spumoasă, înflăcărează imaginația oamenilor, când vedem acele lingouri. Parcă așa o bucățică din ele sunt ale noastre. Ne simțim mai bine. (...) Aurul are o valoare patrimonială pentru că e cel mai sigur loc în care îți poți depozita banii. Pentru că orice ar fi, se consideră că aurul rămâne o valoare perenă care nu se schimbă. Dacă Doamne ferește începe războiul, cel mai bine e să ții banii în aur. Dacă o să se ajungă la modul real să se pună problema securității aurului care e la Londra, alea patru miliarde de euro sau cât valorează să fie ultima noastră grijă, că o să fim în mijlocul unui colaps global”, a declarat Alex Coita în direct la România TV. 

Care este miza

Întrebat de Victor Ciutacu dacă acesta este un joc al lui Liviu Dragnea să îl slăbească pe Mugur Isărescu, Alex Coita a răspuns că nu știe dacă Mugur Isărescu este ținta în acest caz. 

Nu știu dacă Mugur Isărescu este ținta în cazul de față. Cred că ținta este mai degrabă să stimuleze mândria națională în rândul românilor. Să arate că România are totuși bogăție și că cel mai bine să avem noi grijă de asta. Mie mi se pare că dăm bani aiurea englezilor, că mai bine îi ținem noi”, a mai spus anlistul politic Alex Coita, în direct la România TV. 

Vezi și: 

Guran a răbufnit: "Să nu ne mai dăm fete mari!". Momentul rupturii PSD-ALDE

Proiect: Bancă de sânge, plasmă umană şi celule stem

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel