Drama lui Aurelian Zisu, CÂȘTIGĂTORUL Ligii Profesorilor Excepționali

Campania “Liga profesorilor excepţionali”, organizată de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, a ajuns în ultima etapă: alegerea profesorului favorit dintre cei 10 finalişti. Aceștia din urmă au fost prezenți duminică seară în platoul de la "Sinteza Zilei".

Câştigătorul campaniei "Liga profesorilor excepţionali", organizată de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, este Aurelian Zisu, profesor de limba și literatura română la Colegiul Național "Carol I". 

VEZI ȘI: Gâdea, ULUIT. Cu cine s-a întâlnit la Monte Carlo


Vizibil emoționat, Aurelian Zisu a spus câteva cuvinte, mulțumindu-i și fiului său care a murit în urmă cu câteva luni. "Sunt foarte emoționat, fiindcă ceea ce se întâmplă în această seară vine ca un semn. În urmă cu patru luni, copilul meu, care avea 37 de ani, a decedat într-un accident de tren. Era un mare iubitor al Antenei 3 și mai ales, un mare iubitor al lui Mihai Gâdea. Dacă fiul meu m-ar auzi de acolo din Ceruri, vreau să îi mulțumesc. Mulțimesc și elevilor care m-au votat, mulțumesc colegilor din Liga Profesorilor Excepționali", a spus Aurelian Zisu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel