Aurelian Bădulescu, solicitare către Vlad Alexandrescu (USR): Puteţi da o declaraţie publică că nu aţi colaborat cu Securitatea?

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a lansat o provocare pentru Vlad Alexandrescu, de la USR. În contextul în care fosta şefă a USR Bucureşti, Roxana Wring, a fost acuzată de colaborare cu Securitatea, Bădulescu i-a cerut lui Vlad Alexandrescu să dea şi el o declaraţie că nu a fost colaborator înainte de 1989. 

"Cei de la USR s-au trezit că mai toţi membrii de partid sunt colaboratori ai Securităţii. O să fac o chestiune de avanpremieră astăzi. Îl rog pe colegul meu de platou, de la USR, dacă poate să îl roage pe domnul Vlad Alexandrescu să se ducă mâine să dea o declaraţie notarială că nu a fost colaborator al Securităţii.

Domnule Alexandrescu, vă rog eu frumos, puteţi să daţi luni o declaraţie şi să i-o daţi domnului Barna să iasă cu ea public? Atât vă rog. Domnule Barna, ştiu că nu sunt important pentru dumneavoastră, dar puteţi să îl rugaţi pe dl Alexandrescu să dea declaraţia asta şi să v-o dea ca să o puneţi la toate televiziunile? Că mi-e teamă că o să aveţi o mare surpriză!", a spus Aurelian Bădulescu la Realitatea TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel