Aurel Popescu (PSD), validat pentru funcţia de primar la Târgu-Jiu. "Punem capăt speculațiilor"

Primarul interimar de la Târgu-Jiu, Aurel Popescu, a fost validat, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Judeţean al PSD Gorj, drept candidatul formaţiunii politice la alegerile parţiale pentru funcţia de edil al oraşului.

'În cadrul Comitetului Executiv Judeţean al PSD Gorj, Aurel Popescu a fost validat cu unanimitate de voturi pentru a intra în competiţia electorală pentru fotoliul de primar al municipiului Târgu-Jiu. S-a făcut această validare, iar odată cu această validare punem punct tuturor speculaţiilor care au apărut în spaţiul public.

Aurel Popescu a fost viceprimarul municipiului Târgu-Jiu, discipolul domnului Florin Cârciumaru, dumnealui conduce acum interimar Primăria Târgu-Jiu, este viceprimar cu atribuţii de primar şi este preşedintele organizaţiei municipale a PSD. Este un om care are capacitatea managerială, are capacitatea de a se implica în toate problemele administrative, iar acest lucru a dovedit-o şi în mandatele de viceprimar şi o dovedeşte şi în mandatul de primar interimar', a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Anca Borduşanu.

Aurel Popescu ocupă funcţia de primar interimar al municipiului Târgu-Jiu ca urmare a obţinerii de către Florin Cârciumaru, fostul edil, a unui mandat de senator.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel