Augustin Lazăr, revocare. Codrin Ștefănescu: Are tot sprijinul PSD-ALDE

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a vorbit în cadrul unui interviu acordat pentru DCNews despre o posibilă evaluare a procurorului general, Augustin Lazăr. Codrin Ștefănescu este de părere că Toader va face o această evaluare, iar coaliția PSD-ALDE îi acordă tot sprijinul.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, așteaptă evaluarea procurorului general Augustin Lazăr având în vedere că nu doar o dată a spus că acesta ar trebui revocat.

''Eu cred că va face această evaluare. Tudorel Toader are tot sprijinul coaliției PSD-ALDE să aplice legea și să ia decizii profesioniste cum a fost cea cu candidații DNA. Decizia lui a fost foarte bună, firească, de om specializat. Dacă vrea să facă și o evaluare despre procurorul general, să o facă. Știți că la dumneavoastră în emisiune am spus de două ori că Lazăr trebuie revocat pentru două declarații extrem de periculoase pe care le-a făcut de-a lungul istoriei. Una prin care a spus că întreaga clasă politică și mass-media trebuie să fie supravegheată și a doua când și-a exprimat părerea despre actele administrative pe care le emite Guvernul României. Am cerut public să își dea demisia. Aștept evaluarea.

Mă aștept la toți oamenii ăștia Onea, Portocală, Kovesi, într-o bună zi să răspundă în fața legii pentru toate nenoricile pe care le-au făcut. Mă uitam la Portocală azi-dimineață, care a fost la Parchet, era foarte calm, liniștit. Tipul de călău foarte liniștit care spune că și-a făcut datoria. Oamenii fără scrupule se cunosc imediat.

Vezi și: Revocare Augustin Lazăr. Tudorel Toader: Vine o vreme a evaluării!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel