Augustin Lazăr, explicaţii privind metoda testării cu detectorul de minciuni

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, marţi, 4 iulie, a transmis că, în zilele următoare, DNA „îşi va clarifica toate problemele”. De asemenea, a făcut câteva precizări despre metoda testării cu detectorul de minciuni.

„Scandalul există în jurul DNA. Vă asigur că DNA este o structură de elită a Ministerului Public, în care UE a investit bani mulţi. DNA îşi va clarifica, în zilele imediat următoare, toate problemele pe care le are. Scandalul este produs nu dezinteresat, îi avantajează pe cei care doresc oprirea luptei anticorupţie.Se va demonstra că DNA este capabilă să-şi clarifice problemele", a spus, în faţa jurnaliştilor, Augustin Lazăr.

Cu privire la metoda testării cu detectorul de minciuni, acesta a precizat: „Puţină lume ştie câteva lucruri care sunt esenţiale. Detectorul de minciuni este un dispozitiv care este utilizat pentru a verifica sinceritatea. Nu reprezintă o regină a probaţiunii, dar îl poate ajuta pe cel care face verificările să determine dintr-un cerc mai larg de suspecţi încotro ar trebui să meargă investigaţia".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel