Augustin Jianu: Mă RETRAG din PRO ROMÂNIA

Foto Instagram
Foto Instagram

Fostul ministru al Comunicaţiilor în Guvernul Grindeanu, Augustin Jianu, a decis să se retragă din Pro România.

”Cu părere de rău, din motive personale, am decis să mă retrag din proiectul politic PRO România. Rămân în continuare un simpatizant al lui Victor Ponta pe care îl consider cel mai capabil politician pe care îl are România în prezent.

Promit să le fiu alături foștilor mei colegi de partid cu sprijin de specialitate în domeniul transformării digitale, în situația în care este necesar.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat votul în 26 mai. Vă promit că și în calitate de cetățean privat voi lupta pentru un viitor mai bun pentru România”, a fost mesajul lui Augustin Jianu.

Se baricadase cu Ponta și Grindeanu în Guvern

Augustin Jianu a fost ministrul Comunicaţiilor în Guvernul lui Sorin Grindeanu şi a fost propus de acesta pentru postul de vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale, în momentul în care Sevil Shhaideh a demisionat.

Augustin Jianu a fost primul dintre membrii Cabinetului care şi-au aratat susţinerea pentru Sorin Grindeanu după ce PSD i-a retras sprijinul politic.

Imaginea cu care am deschis articolul este dintr-o şedinţă de lucru la Guvern din 2017. La acea vreme, actorii din imagine erau: premierul Sorin Grindeanu, care era şi ministru de Interne interimar, Augustin Jianu, singurul ministru nedemisionar, dar care ocupa provizoriu şi fotoliul de la Dezvoltare, şi Victor Ponta, numit atunci în funcţia de secretar general al Guvernului.

VEZI ȘI: GRATUITATE TREN. Student, către "suferinzii" de stat jos: Salutări de la mare. Să vă plătiți biletul până când o să vă placă și cartea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel