Audierea lui Zuckerberg în Congres, efect negativ pentru Bitcoin

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

Bitcoin a scăzut faţă de dolar la cel mai redus nivel din ultimele cinci luni, după ce directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, a fost audiat în Congresul Statelor Unite cu privire la proiectul Libra, relatează Reuters.

Preţul Bitcoin pe platforma Bitstamp din Luxembourg a atins, în timpul tranzacţiilor de miercuri, cel mai redus nivel de la jumătatea lunii mai, de sub 7.300 de dolari, fiind ulterior tranzacţionat în declin cu 6,95%, la 7.471 de dolari pe unitate.

Zuckerberg a a încercat să convingă parlamentarii că Facebook nu va susţine nicio măsură a Libra Association, care reuneşte 21 de membri, între care firme de investiţii şi organizaţii non-profit, de lansare a monedei digitale până când aceasta nu va răspunde satisfăcător tuturor îngrijorărilor autorităţilor de reglementare.

"Bitcoin a scăzut rapid imediat după începerea audierii. În prezent, există un sentiment tot mai puternic că am putea să nu vedem niciodată Libra funcţionând, iar acest lucru ar fi un regres pentru întreg spaţiul criptomonedelor", a spus Edward Moya, analist senior la OANDA, în New York, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel