Audierea lui Rădoi, în cazul Caracal, amânată

Audierea omului de afaceri Remus Rădoi, programată pentru marți, la sediul Poliției Caracal, a fost reprogramată. Anchetatorii i-au comunicat bărbatului că vor reveni cu o dată când va fi întrebat despre modul în care a ajutat polițiștii când a dispărut Alexandra Măceșanu.

Remus Rădoi a ieșit, marți, din sediul Poliției Caracal și a declarat că audierea sa a fost amânată.

„S-a amânat audierea mea. Nu cunosc exact (motivul – n.r.), presupun că mai este cineva la audieri și nu se va putea face asta. Vor reveni cu un telefon, cel mai probabil luni", a declarat Rădoi, potrivit Mediafax.

Remus Rădoi a fost solicitat, după apelurile la 112 ale Alexandrei, care şi-a anunţat răpirea, să ajute Poliţia cu informaţii despre o

maşină. Cererea a fost făcută de adjunctul IPJ Olt de la acea vreme, Nicolae Alexe.
Cazul Alexandra a scos la iveală faptul că ajutorul oferit de Remus Rădoi nu a fost o excepţie şi că au mai fost şi alte dosare.

El i-ar fi reproşat chiar şefului adjunct de la IPJ Olt că a fost prea blând cu rivalul său, Nicuşor Oacă, într-un dosar instrumentat de DIICOT.

Firmele controlate de Remus Rădoi, cel care a fost chemat să ajute Poliţia în cazul crimelor din Caracal, derulează contracte bănoase cu instituţiile statului. Acesta spune că toate contractele sunt „perfect legale", obţinute prin licitaţie şi că „ne facem datoria mai bine decât Poliţia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel