EXCLUSIV  Audierea lui Kovesi, întreruptă de Cristi Preda. Moment jenant în PE, taxat: Nu faceți asta!

Maria Grapini
Maria Grapini

Maria Grapini a fost apostrofată după ce i-a adresat Laurei Codruța Kovesi câteva întrebări. 

Maria Grapini a fost taxată după ce i-a pus două întrebări incomode Laurei Codruța Kovesi în timpul audierii din Comisia LIBE. 

”Cum ne garantați un management profesionist pentru că ați fost demisă constituțional, nu politic, din funcția pe care ați deținut-o ca și șefă DNA?” a fost întrebarea adresată de către Maria Grapini. Din spatele sălii, s-a auzit un alt român care urla: ”CA ȘEFĂ DNA”, taxând greșeala Mariei Grapini. 

Maria Grapini a declarat că cel care a apostrofat-o a fost Cristian Preda, un susținător al fostului procurorului-șef al DNA, care i-a atras atenția asupra unei greșeli de exprimare. 

Cristian Preda a găsit momentul potrivit să se amuze și să facă gălăgie în Parlamentul European. A fost oprită ședința și i s-a atras atenția: ”Nu am mai auzit astfel de schimburi, să menținem spiritul de dragul candidatei. Nu vom avea astfel de schimburi în sală, ceilalți doi candidați au fost respectați, deci vă rog nu faceți asta”. 

Citește și: Kovesi, rezultat vot comisia CONT

"Domnul Cristian Preda m-a apostrofat, ca de obicei, dar nici nu am înțeles bine ce a zis pentru că era la distanță. Eram atentă să ascult răspunsurile. I-am spus mai bine să o apostrofeze pe doamna Monica Macovei pentru că, dacă ați urmări, ați văzut cât de greu se concentra să vorbească. Asta e", a declarat Maria Grapini pentruj DCNews.

Citește și: 5 din 10 copii, victime ale hărţuirii de tip cyberbullying

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel