Audiere Comisia SRI, Florian Coldea. Traian Băsescu: Sunt CONVINS că...

Florian Coldea va fi audiat marți, 13 martie 2018, în Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controluluiparlamentar asupra activităţii SRI, de la ora 11:00. 

Preşedintele PMP, senatorul Traian Băsescu, declarat că nu crede că Florian Coldea va dezvălui secrete ale Serviciului Român de Informaţii la audierea de marţi de la comisia parlamentară de specialitate.

Coldea nu va deșerta secrete

”Nu mă pricep neapărat, dar sunt convins că generalul Coldea nu va deşerta acolo secrete ale Serviciului”, a declarat Traian Băsescu, luni, la TVR1 întrebat despre audierea fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, la comisia pentru controlul activităţii Serviciului Român de Informaţii.

Fiind întrebat de ce mai merge atunci fostul înalt responsabil al SRI la audieri, preşedintele PMP a spus: "Fiindcă a fost chemat".

[citeste si]

Preşedintele comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda, a anunţat pe 5 martie că a convenit cu fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, să amâne audierea acestuia pentru data de 13 martie, de la ora 11:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel