Realitatea TV, AUDIENȚĂ după interviul cu Traian Băsescu

Realitatea TV a fost, vineri seară, cea mai urmărită televiziune de ştiri din România datorită interviului cu fostul preşedinte Traian Băsescu.

Interviul a putut fi urmărit între orele 21.00 şi 23.00, iar interesul românilor pentru declarațiile lui Traian Băsescu s-a reflectat în audienţe.

În intervalul 20.30-23.55, Realitatea TV a fost pe locul 5 la nivel naţional, cu 350.000 de telespectatori (rating 1,9%, share 3,7%), după Pro TV, Kanal D, Antena 1 şi TVR 1. De asemenea, la nivel urban, Realitatea TV a fost pe locul 4, cu 236.000 de telespectatori (rating 2,3%, share 4,7%), conform Paginademedia.ro.

În intervalul anterior menționat, la Pro TV s-a difuzat "Românii au talent" (lider de audienţă) pe Pro TV. Acest interval include în totalitate interviul dat de Traian Băsescu la Realitatea TV (21.00-23.00).

Dacă la nivel naţional şi urban Realitatea TV a fost pe primul loc între televiziunile de ştiri, la nivel comercial a fost depăşită de Antena 3.

În timpul interviului de vineri seară, Traian Băsescu i-a avertizat pe jurnaliștii de la Realitatea TV  că dacă nu venea el la emisiune, audiența era zero.

"Domnule Hoarnă, vă asigur că dacă nu veneam la dumneavoastră în emisiune și erați singur, audiența era zero", a spus fostul președinte în timpul discuției aprinse cu jurnalistul Octavian Hoandră.

VEZI ȘI: Traian Băsescu: "Îmi sunteți extrem de antipatic, ca om și ca ziarist". Octavian Hoandră: "V-am detestat tot timpul"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel