Au votat pentru AUTOUTILITARE și au cumpărat mașini de lux. ”UDMR m-a înșelat, vreau votul înapoi”

foto: presasm.ro
foto: presasm.ro

Adrian Cozma, consilier județean și membru al Organizației Județene Satu Mare a PNL, acuză Consiliul Județean Satu Mare, al cărui președinte este Pataki Csaba, de la UDMR, că votat pentru a cumpăra autoutilitate și a cumpărat mașini de lux. 

”Vreau votul înapoi. UDMR m-a înșelat (din nou). Am votat achiziționarea unor AUTOUTILITARE, așa cum era trecut în hotărârea de consiliu, iar ei și-au cumpărat mașini de lux cu ultra dotări. Sunteți niște nesimțiți. Am cerut bani pentru dotări în spital, iar răspunsul a fost: `Nu avem bani`” a scris Adrian Cozma pe Facebook, unde a adăugat și fotografii (foto deschidere articol). 

Autoutilitare de lux

500.000 de lei au fost alocați pentru a fi cumpărate trei autoutilitare care să servească instituțiile subordonate CJ, afirmă Andrei Cozma pentru presasm.ro. Jurnaliștii au publicat inclusiv caietul de sarcini pentru această achiziție. Licitația a avut loc în decembrie 2017. Condiția din caietul de sarcini a fost autoutilitate, cu dotările unor mașini de lux. O firmă a depus o ofertă în 8 decembrie 2017, în care specifica: autoutilitare cu dotări de lux. 

[citeste si]

”Au cerut autoutilitare 4×4, cu cutie de viteze automată, senzori de parcare față spate, duze stropitori parbriz încălzite, senzori de ploaie, tapițerie de piele, torpedou iluminat și climatizat, motor de cel puțin 180 de cai, motor între 1900 și 2000 cm cubi. Ce autoutilitare au aceste caracteristici”, se întreabă Adrian Cozma pentru sursa citată. 

La CJ Satu Mare au ajuns mașini de lux de 35.000 de euro/mașina. Sursa citată notează că președintele CJ Satu Mare nu a putut fi contactat pentru o poziție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel