Au slăbit peste 200 de kg. Șapte ”secrete”, dezvăluite. Ce poți face și tu

Toată lumea știe că pierderea în greutate necesită multă muncă, dăruire și voință.

În cele se urmează vă indicăm o serie de sfaturi, așa cum au fost ele prezentate pe poweropositivity.ro, ce provin de la persoane care au slăbit foarte mult, peste 200 de kilograme.

1 - „Dieta și exercițiile fizice sunt singurele care vor face diferența, nimic altceva!"

2 – „Corpurile noastre sunt incredibil de rezistente. Corpul tău va lucra cu tine și pentru tine. Ai încredere! Începe ușor, numai să începi!"

3. – „Nu vă gândiți la ceea ce se poate întâmpla într-o lună. Nu vă gândiți la ceea ce se poate întâmpla într-un an. Gândiți-vă doar la cele 24 de ore dintr-o zi."

4 - „Uneori, nu vrem să încercăm ceva, deoarece ne este frică. Ne îndoim de noi înainte de a încerca. Cum o să știi vreodată de ce ești capabil dacă nu vei încerca niciodată?!"

5 - „Tot ce pot face este să vorbesc despre ceea ce a funcționat pentru mine. Nu este vorba despre a fi inteligent sau puternic. Este vorba despre refuzul de a renunța."

6- „Succesul începe și se termină în mintea ta. Îmi amintesc că am început să cumpăr tricouri motivaționale. Zi de zi, am trecut de antrenamente."

7 – „Atâția oameni se întreabă care este „secretul meu". Este un răspuns simplu: crede în tine. Treci de la „Nu pot" la „Pot" - este ceea ce m-a ajutat să reușesc. Să pierd peste 200 de kilograme ar fi fost aproape imposibil dacă nu aveam încredere în mine!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel