Atmosferă tensionată între echipe, la „Ultimul Trib”: “Te rog frumos, nu insulta!”

Două jocuri foarte importante pentru fiecare echipă rămasă în competiție se vor desfășura diseară, 1 februarie, de la ora 22.30, la “Ultimul Trib”, emisiunea prezentată de Octavian Strunilă, la Antena 1.

Două jocuri complicate, la finalul cărora se va afla cine sunt următorii doi dueliști. Salvarea și Nominalizarea se vor juca vinerea aceasta pe plaja din Madagascar de cele două echipe rămase în competiție, cea roșie a Crocodililor și cea galbenă a Lemurilor, fiecare având în componență câte patru jucători. Situația rămâne delicată în privința lui Mircea Zamfir, din echipa Lemurilor, a cărui stare de sănătate pare să se agraveze.

Cum se ajunge în finală

Ca să intre în finala “Ultimul Trib”, concurenții nu trebuie să ajungă la Duel. Ca să nu intre la Duel, nu trebuie să ajungă la jocul de Nominalizare. Iar ca să nu ajungă la Nominalizare, nu trebuie să piardă proba de Salvare, prima probă a acestei ediții. Singura concurentă aflată într-o situație privilegiată este Nelly Condeescu, din echipa Crocodililor care, în urma probei Căpitanilor, și-a câștigat imunitatea și dreptul de a intra direct în finala “Ultimul Trib”. Astfel că, indiferent ce va face în probele următoare, ea se va califica automat în ultima fază a competiției din Madagascar.

 (w670)

Cine sunt concurenții

Așadar, vineri, la “Ultimul Trib”, Lemurii îi vor alinia la start pe: Ioana Șulea, campioană mondială la culturism, Mircea Zamfir, campion european la gimnastică aerobică, Sorin Brotnei, cântăreț, și Daniel Chiriță, fost jucător de fotbal, iar Crocodilii pe Nelly Condeescu, group fitness instructor, Silviu Mircescu, actor, Alex Filip, luptător de kickboxing  și unifight, și Silviu Geandră, polițist la trupele speciale, proaspăt venit din echipa Lemurilor.

Faptul că Silviu Geandră, un jucător puternic, a fost cooptat de Nelly Condeescu în echipa Crocodililor, dar și că aceasta a obținut imunitatea în urma unui joc pe care l-a pierdut, fiind astfel calificată între primii șase, nu le-a picat deloc bine Lemurilor. De altfel, între Nelly Condeescu, din echipa Crocodililor, și Daniel Chiriță, din cea a Lemurilor, va exista un schimb de replici tăioase, înainte de jocul Salvării. “Te rog frumos, nu insulta!”, îl va atenționa Nelly pe Chiru, înainte de start.

Încep să simt o presiune care se pune pe mine pe nedrept, de când am câștigat premiul de imunitate. Dar trebuie să accept pe deplin ce s-a întâmplat și să nu-mi pese”, spune Nelly Condeescu.

Probleme pentru Lemuri

În afară de faptul că au rămas fără un concurent puternic, Silviu Geandră, Lemurii se confruntă și cu alte probleme. Starea de sănătate a lui Mircea Zamfir pare să se agraveze, fapt ce face incertă participarea lui la probele zilei. “Nu știu dacă o să joace azi. Nu știu dacă poate, pentru că glezna este foarte inflamată. E posibil ca această febră pe care o are să fie de la picior”, spune medicul care îl tratează pe Mircea Zamfir. “Corpul lui ardea. Avea stări de amețeală, de vomă, iar din piciorul inflamat îi curgea puroi. Era într-o stare destul de gravă. Am trimis după doamna doctor. I-a pus o perfuzie, la 12 noaptea”, povestește coechipierul său,  Sorin Brotnei. „Am înțeles că Mircea este foarte grav. Ar trebui să aibă grijă și să se gândească la sănătatea lui“, e de părere Silviu Mircescu, din echipa Crocodililor.

De partea cealaltă, Mircea Zamfir își dorește să fie alături de colegii săi. “Trebuie să joc, pentru că e vorba de echipă”, spune el. “Sunt un pic îngrijorată. Febra și frisoanele sunt semn că există o infecție în corp, și infecția se vede că este la picior. Și suntem la 7.000 de kilometri de România. Mie mi se pare foarte periculos și inconștient ce face Mircea, în acest moment”, spune și Nelly Condeescu. Dacă Mircea Zamfir va intra în joc alături de colegii săi, Lemurii, dar și cine vor fi concurenții care vor intra la duel, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 22.30, într-o nouă ediție “Ultimul Trib”, prezentată de Octavian Strunilă, din Madagascar.

VEZI ȘI:

Ultimul Trib, 4 ianuarie. Momente grele pentru o echipă

"Ultimul Trib": Alex Filip intră direct la duel cu un coleg de echipă


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel