Atletico Madrid s-a extins în Canada. Ce echipă au cumpărat spaniolii

Clubul spaniol de fotbal, Atletico Madrid, s-a extins în Canadian Premier League.

Canadian Premier League (CPL) a anunțat că a aprobat înființarea unei francize de către Atletico Madrid, care va avea sediul la Ottawa și va fi înscrisă în campionatul care debutează în aprilie 2020, conform Agerpres.

După anunțul făcut de ligă, al doilea sezon de CPL va include opt echipe, dintre care trei provin din provincia Ontario, iar restul din Toronto și Hamilton.

Al doilea pas după Atletico San Luis

Atletico Madrid va susține cu expertiza sa echipa canadiană, care va avea ca obiectiv printre altele și dezvoltarea fotbalului din această țară. Spaniolii nu sunt la prima inițiativă de acest gen, fiind deținătorii unei echipe din prima ligă mexicană, Atletico San Luis. Bineînțeles, extinderea lui Atletico în alte țări aduce un plus privind recrutarea de jucători.

„Vrem ca fanii de fotbal din Ottawa să se simtă mândri că aparțin familiei Atletico Madrid, așa că vom începe să împărțim valorile noastre cu ei. Vom colabora cu CPL și restul cluburilor pentru a contribui la creșterea fotbalului canadian", a declarat directorul executiv al clubului madrilen, Miguel Angel Gil Marin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel