Atenţie, români! Încă o metodă prin care infractorii vă pot păcăli

Două femei sunt bănuite că ar fi înşelat mai multe persoane din Capitală cu suma de 60.000 de lei. Sub pretextul că oferă produse promoţionale, acestea intrau în locuinţe, profitau de neatenţia proprietarilor şi furau tot ce le pica sub mână.

Una dintre femei este arestată preventiv, iar cealaltă se află sub control judiciar. Poliţiştii Secţiei 23 din Capitală au oferit mai multe detalii şi au solicitat bucureştenilor mai multă atenţie.

"În ultima perioadă de timp, la nivelul Secţiei 23 Poliţie, au fost sesizate mai multe furturi din locuinţe, prin metoda "împrietenire", fapte comise de către două femei care se recomandau ca fiind reprezentante ale unor supermarket-uri sau alte instituţii, şi care, sub pretextul oferirii de produse promoţionale, pătrundeau în locuinţele persoanelor vătămate, de unde sustrăgeau bani şi bijuterii", a transmis Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Femeile au fost găsite pe o stradă din Sectorul 3 şi au fost duse imediat la secţia de poliţie. Cele două sunt cercetate sub aspectul comiterii a şase infracţiuni de furt calificat.

"În urma controlului efectuat, asupra celor două femei au fost găsite mai multe produse cosmetice folosite drept premiu sau cadou pentru inducerea în eroare a victimelor, în sarcina acestora fiind reţinute şase infracţiuni de furt calificat, reclamate în intervalul 23.05.2016 – 01.03.2017. În fapt, cele două suspecte au pătruns în mai multe locuinţe şi, sub pretextul oferirii de produse promoţionale, au profitat de neatenţia victimelor, sustrăgând din locuinţe bani, bijuterii şi ceasuri, prejudicial total fiind de peste 60.000 de lei", susţin poliţiştii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel