Atenție! Parfumuri şi haine contrafăcute. Unde au fost descoperite

Parfumuri şi haine, contrafăcute. Unde au fost descoperite. Mii de parfumuri şi articole de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute, confiscate la Calafat şi Giurgiu

Parfumuri şi haine, contrafăcute. Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au descoperit în acest sfârşit de săptămână, aproximativ 1.900 de parfumuri şi articole textile, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetăţean turc şi un cetăţean bulgar au încercat să le introducă ilegal în ţară.

Parfumuri şi haine, contrafăcute. În data de 21.09.2019, ora 07.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Calafat s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria, cetăţeanul bulgar I.S., în vârstă de 22 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, textile şi cosmetice, din Bulgaria pentru Marea Britanie.

Parfumuri şi haine, contrafăcute. Acţionând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în compartimentul marfă au fost descoperite nouă colete care conţineau cantitatea totală de 1.300 parfumuri care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Parfumuri şi haine, contrafăcute. La cercetări, cetăţeanul bulgar a declarat că este angajatul firmei de curierat şi nu avea cunoştinţă despre conţinutul coletelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel