Atentate SUA. Trump, măsuri de prevenire

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, intenționează să pună în aplicare o politică de imigrație care să ferească țara sa de atentate cum au fost cele care au lovit Franța, Germania și Belgia în ultimii doi ani.

"Situații care există în prezent în anumite zone din Franța, în anumite zone din Germania, în Belgia sunt situații care nu vrem să se reproducă în interiorul Statelor Unite: o amenințare vastă și permanentă a terorismului domestic multidimensional și multigenerațional care să devină o dată permanentă a vieții americane",  a afirmat duminică un responsabil cu rang înalt al administrației americane, scrie Agerpres.

Administrația Donald Trump vrea să se asigure că persoanele care doresc să emigreze în Statele Unite nu sprijină "ura, violența, extremismul", a precizat el. Și dorește să revadă procedurile de anchetă și verificare a candidaților la imigrație.

Parisul, Bruxellesul și Berlinul au fost ținte în ultimii doi ani ale unei serii de atentate jihadiste sângeroase, cele mai multe revendicate de gruparea Stat Islamic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel