Atentate 11 Septembrie. Fiul lui Bruce Springsteen a devenit pompier

Atentatele din 11 Septembrie 2001 l-au impresionat nu doar pe Bruce Springsteen, care în 2002 a lansat albumul 'The Rising' ca răspuns muzical, ci şi pe fiul său Sam de 7 ani, care a promis că atunci când va fi mare se va face pompier, relatează online ABC.

Totul a început când legendarul cântăreţ american a participat la telemaratonul de strângere de fonduri pentru familiile celor care şi-au pierdut viaţa în atentatele de la Turnurile Gemene. După această experienţă, cel supranumit The Boss a început să compună cântece legate de aceste evenimente tragice.

'Cântecele pe care le scriu ilustrează în acest moment comoţia resimţită la nivel personal, dar şi la nivel general de întreaga naţiune', a comentat atunci Bruce Springsteen. Un eveniment care a marcat viaţa, nu doar a muzicianului, ci şi a fiului său cel mic Sam, în vârstă atunci de 7 ani.

După 17 ani de la tragedie, mezinul familiei Springsteen şi-a îndeplinit visul şi a devenit pompier, fiind impresionat de curajul acestora după atentatele din 11 septembrie. 'Felicitări... Ţi-ai urmat visul, eşti pompier. Să-ţi fie viaţa păzită la fel ca şi sufletul tău curajos', a scris mama tânărului, Patti Scialfa pe Instagram, alături de o poză a fiului ei îmbrăcat în uniformă. Potrivit ziarului italian Corriere della Sera, Sam s-a clasat pe locul 42 dintre cei 961 de aspiranţi la admiterea în Departamentul de Pompieri al oraşului Jersey. Înainte însă de a-şi îndeplini visul, tânărul a făcut deja parte din grupul de voluntari al comunităţii în care a crescut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel