ATENTAT SUA, New York. O camionetă a intrat în bicicliști. Morți și răniți - UPDATE

Împușcături în New York, Manhattan.

UPDATE - Potrivit presei de peste ocean este vorba de un atentat terorist. Primarul New York-ului a confirmat că atacul este unul terorist. 

Ultimul bilanț indică 8 morți.

CNN anunța inițial că 6 persoane au decedat iar 8 sunt rănite. O camionetă a intrat pe o pistă de bicicliști în inima New York-ului. Mai apoi, șoferul camionetei a deschis focul.

Momentan poliția nu a precizat dacă e vorba de un atentat terorist.

Un purtător de cuvânt al poliției a difuzat online o fotografie cu o camionetă albă lovită în partea din față, pe pista de biciclete paralelă cu râul Hudson. Vehiculul era inscripționat cu logo-ul lanțului de magazine Home Depot.

Un martor a declarat pentru postul Channel 7 al televiziunii ABC, scrie Agerpres, că a văzut camioneta mergând cu viteză ridicată spre sud și lovind câțiva oameni, apoi câteva victime căzute în fața liceului de elită Stuyvesant. El a adăugat că a auzit nouă sau zece focuri de armă, dar nu este sigur de unde.

Știrea inițială:

TVR informează că un bărbat care a lovit cu mașina bicicliștii de pe o pistă din Manhattan a deschis apoi focul, rănind alte persoane. Forțele de ordine au intervenit, zona a fost încercuită și bărbatul arestat.

Potrivit New York Times mai multe împușcături s-au auzit la New York, în Manhattan, în apropiere de Memorialul Național al victimelor din 11 Septembrie.

Din primele informații cel puțin cinci persoane au fost rănite. Un număr mare de forțe de ordine s-au deplasat de urgență la fața locului.

Poliția din SUA a anunțat că o persoană a fost arestată. Potrivit sursei citate, incidentul ar fi pornit de la un incident în trafic. Un martor a declarat că un autobuz școlar a fost implicat în incident. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel