Atentat Londra. Cine este una dintre victimele atacului de la London Bridge - foto

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Una dintre persoane înjunghiate mortal în atacul de vineri de la London Bridge a fost identificat, potrivit BBC.

Una dintre persoanele înjunghiate mortal în atacul de vineri de la London Bridge este Jack Merritt, absolvent al Universității din Cambridge. Acesta a fost unul dintre cele două persoane ucise de Usman Khan, în vârstă de 28 de ani.  Moartea lui Jack Merritt a fost confirmată de tatăl său, pe Twitter, care l-a numit pe fiul său drept un „spirit frumos”.

După ce a absolvit universitatea, Jack Merritt a profesat drept coordonator de curs pentru programul său de învățare împreună pentru Institutul pentru Criminologie, care vizează îmbunătățirea reabilitării deținuților. Ieri, acesta a fost prezent la o conferință în sala Fishmonger, lângă London Bridge, tocmai pe această temă, la care a fost prezent și cel care urma să îi fie călău, Usman Khan, în atacul de ieri, de pe celebrul pod londonez.

Amintim faptul că Poliţia a fost solicitată vineri, la ora 13.58 (15.58, ora României), în zona Podului Londrei. O persoană care fuseseră rănită prin înjunghiere în atac a murit vineri seară, au anunțat surse medicale citate de cotidianul The Guardian. Suspectul, Usman Khan, a fost împușcat mortal de polițiștii britanici. O altă femeie care a murit în atac, declarat de ofițeri ca un incident terorist, nu a fost încă identificată. Alți trei au oameni fost răniți în atacul de vineri de la London Bridge din capitala Regatului Unit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel