Atelier de activităţi terapeutico - artistice în Sectorul 6

Ceas
Ceas

Un atelier de activităţi terapeutico - artistice şi o expoziţie de fotografie, toate dedicate timpului şi instrumentului care îl măsoară, are loc astăzi, 25 octombrie 2019, în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant din Sectorul 6.

O bună ocazie pentru diferitele categorii de beneficiari ai serviciilor oferite de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 de a se întâlni, a se cunoaşte şi a realiza un eveniment având în centrul atenţiei ceasul surprins în diferitele sale ipostaze.

“Faptul de a aduce împreună oameni cu probleme şi preocupări diverse, uniţi de o pasiune comună, are darul de a stimula dialogul între diferitele categorii sociale şi de a spori coeziunea la nivelul comunităţii”, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Participă beneficiari ai Programului PIED, dedicat copiilor din comunitatea defavorizată Giuleşti-Sârbi, copii înscrişi la cursul gratuit de pictură oferit în incinta Conacului Golescu-Grant, alături de persoane care frecventează Centrul de Consiliere Psihosocială Persoane Adulte cu Dizabilităţi din Sectorul 6.

Evenimentul, care debutează la ora 10.00, în locaţia din Aleea Ţibleş nr. 64, îmbină elemente din zona terapiei ocupaţionale, activităţi ludice şi de petrecere a timpului liber, promovează talentele, spiritul de observaţie, dezvoltarea capacităţilor de integrare în colectivitate pentru toţi participanţii.

În apropierea trecerii la ora de iarnă, ceasuri realizate din discuri de vinil, fotografii ale unor orologii ce împodobesc oraşe precum Sinaia sau Bucureşti, farfurii care îmbină culori şi elemente cosmice, îi aşteaptă pe vizitatorii mari şi mici la întâlnirea cu timpul şi semnificaţiile sale multiple.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel