Atanasiu, atac ciudat la adresa lui Dragnea și Toma: De la mă-sa de acasă!

Teodor Atanasiu, prim-vicepreşedintele PNL, candidat pe listele partidului din partea Buzău, a ieșit la atac pe ultima sută de metri înainte de alegerile parlamentare.

"Oamenii trebuie să se gândească: aleg un om ca Liviu Dragnea, care a condus cel mai sărac județ din România, unde nu există o librărie, sau un premier european, pe domnul Cioloș, care a început să împartă banii nepolitic. Drept exemplu, alocarea fondurilor pentru gigacalorie. Pentru prima dată, Buzăul primește toată suma. Guvernul 0, cum îi spune domnul Toma, de unde ar fi adus el bani, de la "mă-sa" de acasă? Se dădeau că au făcut ei rost de bani. Nu este o pomană electorală. Pentru noi este foarte important și cine va conduce această țară. Guvernul Cioloș este guvern care are cea mai mare creștere economică din Europa. Nu are niciun cercetat penal. Sunt oameni onești", a spus Teodor Atanasiu la o emisiune TV.

"Singurul partid care nu are niciun cercetat penal este PNL - la nivel național. Sunt convins că Dragnea nu va lăsa pe nimeni să-i ia locul. Președintele a spus clar că nu va nominaliza pe cineva cu probleme penale", a mai spus prim-vicepreședintele PNL.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel