Atacul terorist de la Londra, revendicat de ISIS

Atacul terorist de la Londra, unde un tânăr a înjunghiat mai multe persoane pe stradă, a fost revendicat de ISIS. 

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat, luni, atacul comis duminică de un militant islamist în oraşul Londra, soldat cu rănirea a trei persoane.

"Atacul a fost comis ca reacţie la apelurile de vizare a cetăţenilor din ţările coaliţiei antiteroriste internaţionale", precizează organizaţia teroristă sunnită, conform Institutului american SITE, specializat în monitorizarea grupurilor islamiste şi potrivit cotidianului Le Figaro, citat de Mediafax. 

Ştirea iniţială 

Poliţia britanică a împuşcat un bărbat în Streatham, în sudul Londrei, în ceea ce a calificat drept un incident de natură teroristă în care "se crede că mai mulţi oameni au fost înjunghiaţi", a anunţat duminică Poliţia Metropolitană, citată de Reuters.

"Un bărbat a fost împuşcat de ofiţeri înarmaţi în Streatham (sudul Londrei). În acest moment, se crede că mai multe persoane au fost înjunghiate. Circumstanţele sunt cercetate; incidentul a fost declarat de natură teroristă", a scris Poliţia Metropolitană pe pagina sa de Twitter.

"Vă rugăm să evitaţi zona cât timp serviciile de urgenţă se ocupă de incidentul din Streatham", a mai postat Poliţia Metropolitană, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel