Radu Tudor, Mugur Ciuvică și Mirel Palada, devastatori cu atacul lui Berceanu la Băsescu

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, în emisiunea "Ediție specială", alături de Mugur Ciuvică și Mirel Palada atacul dezlănțuit al lui Radu Berceanu la Traian Băsescu. 

VEZI aici atacul: Berceanu, atac dezlănțuit la Băsescu: Cum să ai tupeul, nesimțirea să ...? 

Radu Tudor: E credibil? Atacul ăsta al lui Berceanu pare să și pună puțin umărul pentru PDL, în lupta dintre cele două formațiuni, pentru că ei, în sufletul lor, după ce beau un pahar împreună, tot cu Băsescu sunt. PD-PMP e o bătălie fantastică...

Mugur Ciuvică: Scuzați-mă că intervin, dar ei și la trezire sunt cu Băsescu, pentru că ei azi dimineață în Parlament, pentru că nu băuseră  nimic alcool și ați văzut ce disperați erau că nu-l invită Tăriceanu pe Băsescu la Senat. 

Mirel Palada: Are o cantitate însemnată de ipocrizie în el. Nu am măsurat ce se întâmplă după alegeri și, în cazul de față, nu ar fi de o mare validitate pentru că sunt conformiști sociali, încât lumea după alegeri spune că a votat cu câștigătorul. Și eu cred că este o umbră de răutăcism în ceea ce spune Berceanu, ia uite ce au încercat ăia să rupă, adevăratul partid de dreapta PDL și au încercat să ne bage apă în cizmă și acum ne bucurăm noi de suferința lor, lasă-i să sufere, mama lor, și au luat 6%, dar nu au luat 6%, ci 1,5% pentru că atât merită, mama lor. Simți așa un fior dacă faci analiza de conținut. 

Radu Tudor: Într-un lucru are dreptate: Traian Băsescu este un personaj complet eșuat și PMP nu mai poate conta în vreo construcție politică. 

Mirel Palada: Sunt două lucruri de spus: Noi știm de ceva timp că Traian Băsescu și-a epuizat toate rezervele pe care a putut să le aibă la nivel public, însă există o discrepanță între faptul că lumea nu îl mai crede și vrea să scape de el și repercursiunile acțiunilor sale. Dânsul încă mai ia decizii care au consecințe în cadrul vieții publice și asta este o problemă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel