ATAC TERORIST în FRANȚA, la CHARLIE HEBDO. Tricolorul, ziarul lui Vadim Tudor: Atacul din Franța, o făcătură!

ATAC TERORIST în FRANȚA, la CHARLIE HEBDO. Ziarul ”Tricolorul” al lui Vadim Tudor a publicat o teorie a conspirației halucinantă, privind atacul terorist din Franța.

Autorul articolului, care nu-și dezvăluie numele, consideră că atacul terorist de la redacția ziarului francez, Charlie Hebdo, este, defapt, o ”făcătură” făcută pentru a justifica ”noi invazii în țările arabe”, pentru a impune ”Legea Big Brother” și pentru controlul armelor, deținute de cetățeni.

Mai jos, textul apărut în ziarul tricolorul:

”Tot mai mulţi specialişti consideră că aşa-zisul atentat de la Paris e varianta franceză a lui 11 septembrie 2001: o făcătură israeliano-americană!!!

Noi nu zicem că-i aşa, dar ies la iveală unele nepotriviri şi erori care confirmă această supoziţie. De ce s-ar fi făcut înscenarea asta sîngeroasă? Pentru cîteva caricaturi au murit 12 oameni? Nu e verosimil! De zeci de ani, Salman Rushdie, care a ofensat, grav, Coranul şi pe Profetul Mohamed, n-a păţit nimic, trăieşte bine-mersi. Am zis „sîngeroasă"? Păi, nu s-au găsit urme de sînge nicăieri! Şi atunci, cine i-a omorît pe cei de la publicaţia respectivă? Experţii care fac aceste supoziţii consideră că ei ar fi fost ucişi înainte, de creatorii demenţialei diversiuni, şi aduşi cu duba acolo. Mizele sînt mai multe:

CITEȘTE ȘI: Atac terorist Charlie Hebdo, revendicat de ISIS - DPA

1) Crearea unei stări de spirit populare, de o amploare fără precedent, împotriva Islamului (totul a început cu mari demonstraţii în Germania) pentru a se oferi justificarea unor noi invazii în ţările arabe.

2) Impunerea Legii Big Brother peste tot, în primul rînd în Franţa. Adică verificări şi controale la sînge, în numele intereselor superioare ale luptei contra terorismului.

3) Instaurarea unui sever control al armelor pe care le deţine populaţia civilă – de pildă în Franţa, la o populaţie de 65.000.000 de cetăţeni sînt nu mai puţin de 100.000.000 de arme de foc.

4) Publicaţia urma să lanseze un atac împotriva unui agent Mossad.

CITEȘTE ȘI: Atac terorist Charlie Hebdo: Frații Kouachi au transmis că vor să moară ca martiri

Noi nu ştim care este adevărul. Dar, în nici un caz, nu muşcăm din gogoşile toxice servite de specialişti în minciuni de acest gen. În ceea ce-i priveşte pe atacatori, e posibil ca ei să fie nişte fanatici, care au primit informaţii din interiorul redacţiei, dar e la fel de posibil să fi fost nişte agenţi dubli, înţeleşi cu organizatorii înscenării, ei trăgînd cu gloanţe oarbe. Cei care au făcut „zoom" pe imaginile cu poliţistul francez căzut pe trotuar şi împuşcat în cap, din apropiere, cu o puşcă automată, care face şi gaură în zid, au constatat că n-au existat efecte: n-a ţîşnit sînge, n-au sărit fragmente din craniu etc. Revenim.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel