Atac Manchester. Noi informații ies la iveală

Atacul cu cuţitul de vineri din oraşul englez Manchester în urma căruia au fost rănite patru persoane a fost legat "mai degrabă de probleme de sănătate mintală" decât comis din motive politice sau religioase, a declarat primarul oraşului, relatează dpa.

"La acest moment, pare să fie mai degrabă legat de probleme de sănătate mintală decât motivat politic sau religios; dar bineînţeles trebuie să-i permitem poliţiei să-şi efectueze ancheta şi să fim deschişi la orice rezultate până când această activitate este încheiată", a spus primarul Andy Burnham, potrivit Press Association.

El a adăugat că atacul pare să fie un incident izolat.

Un bărbat de circa 40 de ani a fost arestat sâmbătă la mall-ul Arndale pentru acuzaţii de terorism. Potrivit PA, oficiali din serviciile de combatere a terorismului conduc ancheta, deşi în acest caz nu au fost identificate motive politice, religioase sau ideologice.

Poliţia a efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului în cadrul investigaţiei.

Două femei şi un bărbat au fost spitalizaţi cu răni prin înjunghiere după atac, potrivit poliţiei. O femeie care nu a fost înjunghiată a fost tratată de paramedici şi nu a fost transportată la spital.

Un bărbat de 25 de ani a fost arestat şi mai târziu acuzat de o infracţiune legată de terorism după un atac cu cuţitul în seara de Revelion a anului trecut la staţia Victoria din Manchester, unde a rănit trei persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel