Atac armat în SUA. Două persoane ucise şi alte două rănite la Seattle

Police
Police

Două persoane au fost ucise şi alte două au fost grav rănite miercuri după-amiază în Seattle, într-un moment de vârf al traficului, de un atacator care a deschis focul asupra a două automobile şi a unui autobuz, provocând ulterior o tamponare în momentul în care a încercat să fugă într-o maşină furată, informează joi Reuters. 

Incidentul s-a produs într-un cartier din nord-estul oraşului, când suspectul s-a apropiat de o femeie aflată la volanul unei maşini dintr-o intersecţie şi a împuşcat-o, după care a mers pe stradă şi a tras în direcţia unui autobuz, potrivit informaţiilor furnizate de poliţie. Şoferul autobuzului a fost atins de gloanţe dar a reuşit să întoarcă autobuzul şi să se îndepărtează de atacator. Suspectul s-a îndreptat apoi spre un al doilea autovehicul, o Toyota Prius şi a deschis focul, ucigând şoferul. 

Până la sosirea poliţiei, atacatorul s-a suit în Prius şi a accelerat ciocnindu-se de o maşină din trafic. În urma coliziunii, şoferul acesteia şi-a pierdut viaţa. Ofiţerii de poliţie l-au urmărit şi au reuşit să-l aresteze pe atacator. Autorităţile nu au oferit imediat o explicaţie în privinţa motivaţiei împuşcăturilor sau a armei folosite. Suspectul neidentificat a fost condus la spital, unde a rămas sub pază în timp ce a fost tratat de răni care nu îi pun în pericol viaţa. Niciuna din victime, ambii bărbaţi, nu a fost identificată imediat. Deşi rănit în piept, şoferul autobuzului a reuşit să se deplaseze până la o targă pentru a fi transportat de paramedici la spital, potrivit ziarului Seattle Times. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel