EXCLUSIV  Astrologul DCNews, previziune pentru Donald Trump

Ioan Burculeț
Ioan Burculeț

Ioan Burculeț, astrologul DCNews, a făcut o serie de previziuni legate de destinul președintelui american, Donald Trump.

"Preşedintele SUA este născut sub constelaţia gemeni. Trebuie să ai răbdare cu ei: ori sunt prea lenţi, ori sunt acea tipologie care, prin exuberanța lor, îi deviază pe cei din jur. Comportamentul dânsului este greu de înţeles pentru unii, chiar şi pentru americani. La un moment dat, în viaţa lui avea să se întâmple ceva la care nici el nu se aştepta (...) De-a lungul vieţii, avea să se confrunte cu elemente care urmau să le aducă un şoc celorlalţi. Şi lucrurile astea s-au şi întâmplat. (...) Latura şi tonul agresivităţii verbale, dacă ne aducem aminte de acele mesaje de pe Twitter, anul trecut, au fost o normalitate", a spus astrologul DCNews, Ioan Burculeț.

Ce se va întâmpla cu Donald Trump din aprilie 2019

"Astrologic vorbind, va avea o popularitate în creştere. Va fi o reconfigurare a deciziilor. Va fi mai puţin nuanţată agresivitatea verbală, dar va avea unele scăpări. Va fi un an mai liniştit, prin deciziile pe care le va lua. Va face o reformă de recalibrare la nivel instituţional care le vor aduce Statelor Unite un câştig financiar. Ar putea să sufere din cauza sănătăţii. Posibil să aibă o perioadă de spitalizare, fără să îi pună viaţa în pericol.

(...) Din aprilie până la sfârşitul anului, vom vedea un echilibru. Nu vor mai fi acele declaraţii războinice şi impulsuri de moment”, a spus astrologul DCNews.

Vezi și: 

Horoscop 25 februarie - 3 martie. ZODIA care primește o sumă mare de BANI

Dieta cu lămâie și mușețel. Slăbești sănătos și îți detoxifici organismul


Previziunile complete în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel