Astrologul DCNews, previziunile pentru anul 2020, la Antena 3: Moment de CONFUZIE, risc să fim ușor păcăliți. Dezamăgiri la final de an

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, este prezentă la Antena 3, unde a vorbit despre horoscopul anului 2020. Previziuni explozive pentru România. 

”Anul viitor este foarte important. În Capricorn, vor fi foarte multe planete- Saturn, Pluto- care influențează la nivel de instituții în fiecare țară și, la anul, vom avea și pe Jupiter. Încă din 12 ianuarie, avem o conjuncție Saturn-Pluto care s-a mai întâmplat acum vreo 600 de ani și tot ce ține de instituții trebuie reformat în 2020 în România” a spus astrologul DCNews la Antena 3. 

Totodată, a precizat că va fi nevoie de recunoaștere, de validare: ”Devenim mult mai mândri și chiar dorim să fim recunoscuți”. 

Previziuni explozive pentru locale și final de an 2020

”Exact în perioada alegerilor locale, (...) apare un moment de confuzie, nu vom ști emoțional pe cine să alegem, cum să alegem și există riscul să fim foarte ușor păcăliți. Mare grijă, pentru că, de exemplu, când o persoană are un asemenea tranzit, crede pe oricine, este ușor de mințit, ușor  de păcălit”, avertizează Daniela Simulescu. În acea perioadă, avem și Venus retrograd, iar astrologul DCNews subliniază: ”Sunt ferm convinsă că se vor face tot felul de alianțe între oameni politici, între partide, care, la finalul anului, s-ar putea să ne dezamăgească extrem de mult.”

Totodată, precizează că politicienii care vor avea cel mai mare succes în 2020 vor fi cei care se ocupă de sănătate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel