EXCLUSIV  Astrologul DCNews, Burculeț, previziuni adeverite: Va avea răsunet în România

Ioan Burculeț
Ioan Burculeț

Cele mai recente avertizări ale lui Ioan Burculeț, astrolog DCNews, s-au adeverit.

„Mă îngrijorează faptul că un nou incident va avea loc la metrou. Mai mult o femeie va revoluționa și va avea răsunet în România, probabil cu felul ei de a fi. Dincolo de toate, o persoană cu nume de rezonanță va avea probleme și poate să dispară efectiv. O altă trecere în neființă!

Dincolo de un cutremur mediu, care va fi anunțat în mass media, epicentru la Buzău, va mai fi un incident aviatic în spațiul aerian cu implicațiile unui aparat de zbor militar, evident că va fi vizibil.

Un microbuz implicat în accident o să auzim la primele ceasuri ale zilei.

La Brașov, un alt incident cu răsunet, de la foc până la implicațiile unui spital într-un scandal. O femeie va muri în România răpusă de o boală și este cunoscută...

Pompierii din București vor avea o operațiune de salvare și nu în ultimul rând o tornadă sau vânt puternic în România, cred că spre Marea Neagră și Nordul țării.

În plan politic, vom asista la o schimbare vizibilă în București, un nou nume ales sau vot pentru ceva. Și cum puteam să uit de Iași, unde poliția va căuta un urmărit pentru că va fi alt eveniment vizibil”, transmisese specialistul în astrologie Ioan Burculeț.

Deja s-au adeverit unele previziuni, printre acestea numărându-se și cea cu referire la metrou. Amintim că, miercuri, a fost haos la metrou din cauza unor defecțiuni tehnice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel