Astrologul Burculeț, previziuni pentru 29 noiembrie - 2 decembrie

Facebook / Ioan Burculeț
Facebook / Ioan Burculeț

Astrologul Ioan Burculeț a făcut o serie de previziuni pentru ultimele zile din noiembrie și primele din decembrie.

Joi

„Joi, o zi în care va trebui să avem în vedere dinamismul și energia. Faptul că riscăm să ne epuizăm resursele și potențialul în prima parte a zilei va trebui să ne dea de gândit, astfel încât strategiile, planurile și activitățile să conțină organizarea bine pusă la punct! Din a doua parte a zilei va trebui să ne ferim de critici la adresa celorlate persoane din jur pentru că anumite glume, nuanțe și idei pot să nu fie bine primite! Și starea de sănătate poate avea de suferit pentru că vom fi mai expuși și vulnerabili. Tot ce are legătură cu sistemul nervos, răcelile de sezon pentru că Luna este slăbită, ne pot provoca disfuncții și disconfort atât la nivel emoțional dar și fizic. În relația de cuplu trebuie să cultivăm armonia pentru a evita consumul energetic și discuțiile care chiar nu își au rostul. Tendința de a exagera poate genera nemultimirea din partea ambilor parteneri. Dacă ne echilibrăm către seară și vom înlocui emoțiile negative cu formă de gândire pozitivă, vor fi evitate insomniile”, a precizat pe blogul Constelația Destinului Ioan Burculeț.

Vineri

„Nici în ultima zi a lunii nu vom fi lipsiți de oscilațiile psiho-emoționale. Va trebui în același timp să ne gestionăm energia pentru a nu ne risipi în planurile și obiectivele noastre inutil. O formă de exteriorizare emoțională care poate genera stări conflictuale la locul de muncă, critică riscă să fie exagerată și provocările să nu le gestionăm așa cum trebuie. În raporturile și relațiile interumane va trebui să echilibrăm toate aspectele și formă comunicării pentru o mai bună funcționare, integrare și eficientă. Cu toate că va fi o zi încărcată și vom fi predispuși la epuizare și consum emoțional, putem să ne reanvigoram conduită și eficientiza muncă muncă în sectorul profesional. Este indicat să nu luăm decizii sau să semnăm contracte de colaborare pe întreg parcursul zilei. Prezența planetei Venus în constelația Balanță va aduce echilibrul, comunicarea și constructivitatea însă va trebui să ne motivăm unul pe celălat în condițiile incare, din punct de vedere astrologic, unul dintre parteneri va fi afectat de probleme cu ceilalți membri ai familiei. Trebui să avem în vedere un echilibru în alimentație și că spre seară vom resimți un ușor disconfort.

Sâmbătă

Pe 1 decembrie aspectele și configurațiile astrologice se vor mai liniști și vom avea suportul emoțional din partea celorlalte persoane din jur pentru vom interacționa mult mai bine! Spontanietatea, originalitatea la final de săptămâna își va pune amprenta astfel încât și dinamismul zilei va fi unul bine aspectat. Ne putem propulsa ideile și proiectele în toate sectoarele de activitate și vom fi mulțumiți de atitudinea noastră. Din a două parte a zilei sunt recomandate activitățile recreative după o săptămâna încărcată și plină de oscilațîi, asta datorită prezenței Lunii și nu numai, în configurațiile mai puțin plăcute. Creativitatea va juca un rol important și fie că mergem la cursuri sau sutinem în week end un examen, avem toate șansele să ne focusam pe țintă și obiectivele noastre fără prea multe eforturi. Câteva reproșuri din partea copiilor către noi adulțîi vor veni cu siguranță și asta ne arată că va trebui să ne implicăm mai mult în activitățile acestora și formarea personalității pentru cei mici!

Duminică

Ultima zi din săptămână și prezența Lunii în semnul zodiacal Balanță vor aduce toate formele de manifestare în echilibru, lipsesc polemicile și armonia va fi restabilită în interiorul nostru! Putem să facem orice care are conotație cu latura esteticului. Doamnele pot fi interesate de planificarea unor cumpărături și să se gândească că a venit timpul să își îmbunătățească garderoba. În ceea ce îi privește pe domni, jocurile în societate și faptul că își doresc să petreacă timpul din a două parte a zilei în compania prietenilor sau cunoscuților în care socializarea să fie la ea acasă, vor fi principalele elemente de constructivitate ale zilei de Duminică!

O redefinire a priorităților pentru săptămâna care va urmă și pregătirea la modul cel mai minuțios pentru toate sectoarele și direcțiile de manifestare. Avem la îndemână intuiția pe care va trebui să o utilizăm atunci când vine vorba de interesele noastre proprii, pentru că nu vom da greș!”, potrivit lui Ioan Burculeț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel