Astrologul Burculeț, previziuni: 2019, an în forţă. Ce zice despre proteste

Ioan Burculeț
Ioan Burculeț

Ioan Burculeţ, devenit cunoscut în România după ce a prezis victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale din 2014, a făcut o serie de previziuni valabile pentru finalul lui 2018 și începutul lui 2019.  

„Nu întâmplător Luna Plină, din constelaţia Rac din 22 decembrie 2018 ora 19:48 Bucureşti, va influenţa sărbătorile de Crăciun şi nu numai. Până la trecerea dintre ani, mai concret 29 decembrie, principalele acţiuni se vor manifesta în sectorul economiei, finanţelor, deciziilor importante luate de către autorităţi în această direcţie. Unele pot şoca, altele pot fi aducătoare de beneficii. Rămâne de văzut totuşi cum le va aranja Universul prin configuraţiile lui. Să nu uităm că a II-a casă în astrologie simbolizează toate aceste elemente, care în momentul de faţă se confirmă”, potrivit astrologului.

„Vor avea de suferit raporturile şi relaţiile internaţionale şi noi sancţiuni sau declaraţii la adresa ţării noastre vor fi manifestate de către liderii politici internaţionali. Faptul că implicit putem privi lucrurile ca o ameninţare nu ar trebui să ne surprindă, pentru că vibraţiile duc în această direcţie dar şi aspectele dintre planete! Un alt sector important pe care va trebui să ne focusăm sunt raporturile şi relaţiile din interiorul căminului şi al familiei pentru că de aici se vor declanşa principalele transformări într-o direcţie greşită care va aduce negativitatea. De ce se vor resimţi toate aceste efecte? Simplu, pentru că tot ce are legătura cu familia, căminul, aspectele emoţionale, discuţiile în contradicţie, patologia afectivo-emoţională, mai mult divergenţele care se vor manifesta în perioada Crăciunului, pornesc din interior şi se vor manifesta vizibil în exteriorul nostru. Relativ, pe ultima sută de metri, mişcările de protest spontan, aşa cum menţionam din luna octombrie a.c. vor fi normalităţi ca şi mod de desfăşurare”, continuă astrologul.

Cum va fi la începutul lui 2019

„Evident, în ultimele zile ale anului 2018, intensitatea nu poate depăşi probabil aşteptările altora. Cu toate acestea, anul 2019 va demara în forţă şi la trecerea dintre ani vom asista neputincioşi la izbucnirea unui conflict internaţional care va fi vizibil într-o anumită zonă pe mapamond. Startul conflictelor, independent de voinţa multora şi comasarea de trupe de la o graniţă la cealaltă, vor fi efectele vizibile ale planetei Marte care va ajunge să tranziteze constelaţia Berbec. Nici mai mult nici mai puţin, imediat după prima primele zile ale anului, agitaţia va fi remarcată şi în România, însă până atunci mai este”, a precizat Ioan Burculeț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel