ASTROLOGIE. Cum îţi afectează data nunţii căsnicia

Și căsătoria poate fi influențată de astrologie într-un fel sau altul. 

Berbec

Dacă te-ai căsătorit în perioada Berbecului, înseamnă că te afli în plimbarea vieţii rale. Vă influenţaţi unul pe celălalt să fiţi oameni mai buni. Căsătoriile din zodia Berbec sunt pline de determinare, doar pentru că nu vă vedeţi mereu unul pe celălalt nu înseamnă că veţi renunţa. Mai presus de toate, nu vă purtaţi ranchiună. 

Taur

Nunţile din sezonul Taurului tind să producă unele dintre cuplurile cu picioarele cele mai fixate pe pământ. Rareori apar probleme pe care nu le poţi rezolva. Căsătoria ta e una solidă, construită pe o fundaţie care este mai puternică decât altele. Cu alte cuvinte, nimic şi nimeni nu este capabil să vă tragă în jos, pentru că aveţi încredere reciprocă. Căsătoriile din Taur au standarde înalte când vine vorba de rezolvarea problemelor şi de luarea deciziilor asupra paşilor următori împreună.

Gemeni

Căsătoriile din sezonul Gemenilor tind să fie rezervate cuplurilor care se aseamănă foarte mult şi sumt extrem de apropiate. Mariajul funcţionează cel mai bine atunci când puteţi fi şi prieteni şi iubiţi. Nu numai că vă place să faceţi totul unul cu altul, dar, de asemenea, ştiti ce gândeşte celălalt în orice moment. Acest lucru face ca relaţia să fie intuitivă şi de durată. Vrei ca acest angajament să fie tot ce ai visat vreodată, aşa că toate ideile de vacanţă şi promisiunile nebuneşti pe care vi le-aţi făcut unul altuia pot deveni acum realitate. Aceste căsătorii sunt despre emoţie şi surprize, două lucruri pe care încercaţi în mod constant să le includeţi în viaţa voastră. 

Rac

Să te căsătoreşti în timpul sezonului zodiei Rac înseamnă că cel mai probabil vei avea una dintre cele mai tradiţionale căsătorii din întreg zodiacul. Acest lucru nu înseamnă că va fi plictisitoare şi previzibilă, ci mai degrabă bazată pe dragoste şi implicare. Voi depindeţi unul de celălalt pentru tot. 

Leu

Căsătoriile din sezonului Leului nu sunt ceva de care se poate ocupa oricine, dar nimeni nu poate nega că sunt incredibil de interesante. Sunteţi cunoscuţi ca fiind cei care se ocupă de trenduri, pornind de la haine până la legătura dintre voi. Drama nu lipseşte din relaţia voastră, dar e o dramă pe care doar voi o înţelegeţi. 

Fecioară

Să te căsătoreşti în sezonul Fecioarei este cea mai bună şansă pentru un mariaj puternic. Nu numai că sunteţi în măsură să faceţi alegerile corecte şi inteligente pentru voi ca indivizi, ci şi pentru relaţia voastră. O legătură sănătoasă constă în timpul petrecut împreună. Cuplurile căsătorite în această perioadă sunt legate printr-o prietenie strânsă mai întâi de orice altceva. 

Balanță

Să te căsătoreşti în timpul zodiei Balanţă este ca şi cum ai avea o căsnicie perfectă fără să te chinui prea mult. Vreţi atât de mult ca totul să meargă bine, astfel că ce vă doriţi vine de la sine. 

Scorpion

Dacă ar exista un singur cuvânt care ar putea descrie o căsătorie din perioada zodiei Scorpion, atunci acesta e electrizantă. Şi de îndată ce vă faceţi jurămintele, luaţi totul foarte în serios, făcându-vă unul dintre cele mai loiale şi mai frumoase cupluri. O astfel de căsătorie este intensă. 

Săgetător

Să te căsătoreşti în timpul zodiei Săgetător înseamnă a-ţi planifica o viaţă care nu va fi niciodată plictisitoare. Garantat va fi vorba de aventură şi entuziasm aici. 

Capricorn

Să te căsătoreşti în timpul zodiei Capricorn înseamnă că mariajul tău va fi unul de succes. Determinarea voastră demonstrează cât de mult sunteţi dispuşi să luptaţi pentru o căsnicie perfectă. 

Vărsător

Când vine vorba de căsătoriile din perioada zodiei Vărsător, atunci vorbim de reguli. Lucrul pe care îl urăşti cel mai mult este să joci după reguli. Tu crezi că, din moment ce e viaţa ta, atunci e şi căsnicia ta şi nimeni nu are dreptul să îţi impună ceva. Mai mult decât parteneri, voi doi sunteţi cei mai buni prieteni. 

[citeste si] 

Pești

Dacă există vreo căsnicie care arată ca într-un film romantic în care totul merge bine, atunci ea este cea din perioada zodiei Peşti, potrivit eva.ro. Nu numai că sunteţi cei doi îndrăgostiţi, dar sunteţi şi suflete pereche. Puteţi deveni uneori prea sensibili, dar asta doar pentru că doriţi să fiţi cât mai cinstiţi posibil unul cu celălalt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel