Astrolog, predicții pentru liderii politici. Analiză de ultimă oră

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit în emisiunea ”News Magazine” de la Antena 3 despre cum influențează astrele principalele personaje de pe scena politică.

Iată ce spune Cristina Demetrescu: 

- Mihai Fifor (taur, 10 mai 1970) are un destin de sacrificiu, e foarte bine suprapus peste destinul țării noastre, problema este față de cine se va sacrifica. 

- Florin Georgescu (săgetător, 25 noiembrie 1953) are aceeași zodie ca Sevil Shhaideh și Sorin Grindeanu. S-a dovedit că săgetătorii sunt oameni sinceri, direcți, nu pot fi în compatibilitate cu ce-și dorește PSD. 

- Klaus Iohannis (gemeni, 13 iunie 1959) tot ce-și dorește e o stabilitate a țării, nu cred că este pus pe ”perpelit”, cred că este pus pe a avea un Guvern cât mai repede. 

- Liviu Dragnea (scorpion, 23 octombrie 1962) are o planetă în cădere, undeva cam în trei ani s-ar putea să pățească ce a pățit dl Ponta. În Universul acesta totul se cântărește atent. Pentru următorii ani, este din păcate în continuare susținut. 

- Sorin Grindeanu (săgetător, 5 decembrie 1973) nu este făcut pentru politică, trebuie să știi să-ți vezi și interesul personal, să știi să joci, s-a comportat ca un săgetător autentic, nu a acceptat minciuna. A făcut o notă bună, dar cam atât. 

- Călin Popescu Tăriceanu (capricorn, 14 ianuarie 1952) s-a văzut de-a lungul timpului că și-a urmărit scopurile, ne putem aștepta la orice, e un politician de profesie, dar parcă și-a pierdut din personalitate, nu are o direcție clară, ne putem aștepta la orice de la începutul anului viitor, e o perioadă grea, de distrugere, de finalizare.

- Ludovic Orban (gemeni, 25 mai 1963) este într-o perioadă de creștere, dar nu pare să aibă șansa să se lanseze mai mult de atât. S-a vehiculat că poate fi prim-ministru, nu cred așa ceva.

Luni, e o zi favorabilă pentru Klaus Iohannis, dar nu e o zi favorabilă pentru Liviu Dragnea.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel